Ajándékkártya tervezés és készítés. Plasztikkártya gyártás.

Ajándékkártya

személyre szabott meglepetések

Az okosan választott ajándékkártya kiemelkedik a plasztikkártya típusok közül. A színes és vonzó ajándékkártya erős értékesítési eredményeket hoz, és mind az ügyfelek, mind a vevők számára remek lehetőséget kínál. Az ajándékkártya nem csak ajándék, hanem hatékony reklámhordozó is. Rátermettek vagyunk arra, hogy egyedi, a cégéhez illeszkedő grafikát tervezzünk, de természetesen az Ön által küldött tervek alapján is elindíthatjuk a kártyagyártást. Az ajándékkártya kiemelkedő népszerűsége miatt felkészültünk arra, hogy nagyobb mennyiségben is gyártjuk.

A plasztikkártya készítés mindig a legrövidebb határidőn belül történik. Kínálatunkban megtalálható a bankkártya minőségű, vastag 760 mikron alapanyagú kártya, valamint a vékonyabb 440 mikron alapanyag is. Emellett környezetbarát megoldások is elérhetők. Választhatja a 720 grammos újrahasznosított kartont, vagy az egyszerűbb, ugyancsak környezetbarát 350 grammos újrahasznosított kartont, valamint a 350 grammos műnyomó kartont.

A felületkezelés terén rengeteg lehetőség közül választhat, beleértve a fényes laminálást, a matt laminálást vagy akár a laminálás nélküli megoldást is, hogy megkapja a kívánt megjelenést. A színek közül választhat hagyományos fehér, átlátszó, ezüst és arany alapok közül, valamint különféle metál alapokat is felhasználhat a kártyáin.

Ha specifikus tulajdonságokat szeretne, kérheti RFID chipkel ellátott kártyákat, változó kezelést QR-kódokkal, vonalkódokkal, szöveges változókkal stb. Az egyediség jegyében elérhetőek a dombornyomás, arany vagy ezüst felülnyomás, pantone nyomás (PMS), formalakkozás, aláíráscsík, mágnescsík, lekaparható réteg, hologram és lyukasztás is.

Válassza a plasztikkártya lehetőségeinket, és tegye különlegessé üzletét ajándékkártyákkal! Emelje ki cégének vagy szervezetének megjelenését és hívja fel a figyelmet egyedi grafikával ellátott plasztikkártyákkal!