ajtónyitó kártya

Ajtónyitó kártya

belépés csak engedéllyel!

A pénzintézetek, hivatalok, szállodák és vállalatok számára az ajtónyitó kártya nem csupán a beléptető rendszer alapvető eleme, hanem az egész biztonsági struktúra nélkülözhetetlen része is. Ez a különleges kártya biztosítja, hogy csak azok léphessenek be meghatározott területekre, akik rendelkeznek a megfelelő jogosultságokkal. Ezenkívül a szállodák számára az ajtónyitó kártya apró, de rendkívül hatékony marketing eszközként is funkcionál, hiszen a vendégek ott tartózkodása alatt többször is kézbe veszik és átolvassák a rányomtatott információkat. Egyetlen vendég, egyetlen ajtónyitó plasztikkártya képes sokszorosítani az üzenetet és az értékesítési lehetőségeket. Gondoljon csak bele, milyen hatalmas potenciál lakozik egy ilyen apró kártyában!

A plasztikkártya alapanyagát széles skálán alakíthatja ki, beleértve a bankkártya minőségű, vastagabb 760 mikron alapanyagot, a vékonyabb 440 mikron alapanyagot. Ha környezettudatos megoldásokat keres, akkor a 720 grammos újrahasznosított karton vagy a 350 grammos újrahasznosított karton közül választhat. A választék részeként elérhető a 350 grammos műnyomó karton is.

A kártyák felületkezelése terén is válogathat. Lehetősége van a fényes laminálásra, a matt laminálásra vagy akár a laminálás nélküli kivitelre. A kártyák színét is személyre szabhatja a céljainak megfelelően. A hagyományos fehér alap mellett választhat az átlátszó, ezüst és arany alapok közül, valamint különféle metál alapokkal is feldobhatja kártyáit.

Amennyiben speciális tulajdonságokat kér, erre is van lehetőség! Kínálatunkban megtalálhatók az RFID (más néven NFC) chippel és változó kezeléssel ellátott kártyák, melyek tartalmazhatnak QR-kódokat, vonalkódokat és szöveges változókat is. Továbbá rendelkezésére áll a dombornyomás, arany és ezüst felülnyomás, pantone nyomás (PMS), formalakkozás, aláíráscsík, mágnescsík, lekaparható réteg, hologram és lyukasztás lehetősége is.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, válassza az ajtónyitó kártyákat, hogy a biztonságot és hatékonyságot ötvözze vállalkozásában, és egyúttal kihasználja hatékony marketing eszközként is!akkor