azonosító kártya

Azonosító kártya

azonosítás és hatékonyság

Az irodaházak, gyógyító centrumok, sportlétesítmények és sok más helyen, a mindennapi munkavégzéshez elengedhetetlen az azonosító kártya. Ezek a plasztik kártyák, kulcsfontosságú szerepet játszanak a biztonság és hatékonyság terén. Az optimálisan tervezett és gyártott azonosító kártyák nem csak azonosítási célokat szolgálnak, hanem szervesen illeszkednek a céges arculatba, és a reklám kiváló eszközei lehetnek, mivel állandóan a használóik szem előtt vannak.

A plasztikkártyák minősége kiemelt figyelmet kap tőlünk, hiszen tudjuk, hogy ezek az eszközök folyamatos használatban vannak, és hosszú távon szolgálják tulajdonosaikat. A választható kártya alapanyagok között szerepel a bankkártya minőségű, vastagabb 760 mikron alapanyag, valamint a vékonyabb 440 mikron alapanyag. Amennyiben környezettudatos alternatívákat keres, ajánljuk a 720 grammos újrahasznosított karton és a 350 grammos újrahasznosított karton alapanyagot. Rendelkezésre áll még a 350 grammos műnyomó karton is.

A plasztikkártyák felületkezelését is gondosan megválaszthatja, hogy megfeleljen az igényeinek és az esztétikai szempontoknak. A fényes laminálás, a matt laminálás vagy a laminálás nélküli kivitel hosszú élettartamot és elegáns megjelenést biztosít a kártyáknak. A kártyák színeit személyre szabhatja az adott célhoz igazodva. A hagyományos fehér alap mellett választhat átlátszó, ezüst és arany alapok közül, valamint különféle metál alapokkal is feldobhatja kártyáit.

Az azonosító kártyák speciális tulajdonságai között kiemelkedik az RFID chip beépítése, ami elektronikus azonosítást és biztonságos hozzáférést tesz lehetővé a megfelelő területekre. Ezenkívül választhatja a változó kezelést, amely magában foglalja az egyedi QR-kódokat, vonalkódokat és szöveges változókat.

Ne hagyja figyelmen kívül a dombornyomást, az arany és ezüst felülnyomást, a pantone nyomást (PMS), a formalakkozást, az aláíráscsíkot, a mágnescsíkot, a lekaparható réteget, a hologramot és a lyukasztást sem, amelyek együttesen egyedivé és hatékonyabbá tehetik az azonosító kártyákat.

Garantáljuk, hogy az Ön igényeinek és vállalkozásának céljainak legjobban megfelelő azonosító kártyákat kapja, amelyek nemcsak a hatékonyságot és a biztonságot növelik, hanem megerősítik a márka megjelenését és az üzenetet is!