Becsúsztatható tok (PF-T-01)

Kínálatunkban elérhető egy igényes és praktikus kártyavédelem, mely már kis tételtől elérhető. A kártyatartó különleges megoldást nyújt plasztikkártyáinak biztonságos és stílusos tárolásához. Az elegáns külső és megbízható védelem összessége teszi tökéletessé vállalkozása arculatát.

A kártyatartó tervezése rendkívül praktikus és felhasználóbarát. A kártyák könnyedén és gyorsan elhelyezhetők a tartóba, melynek bal oldaláról történő csúsztatással ügyfelei és partnerei mindig könnyedén hozzáférhetnek.

Az egyedi grafika elengedhetetlen eleme kártyatartóinknak. Mindkét oldalon megjelenő grafika sokféle lehetőséget rejt magában, így a vállalkozás szlogenje, logója vagy bármely más fontos információ jól láthatóvá válik minden kártyatartón. A prémium minőségű nyomtatás gondoskodik arról, hogy a grafika kiemelkedjen és hosszú éveken át megőrizze éles és élénk színvilágát.

Méret tekintetében a kártyatartók tökéletesen illeszkednek plasztikkártyáihoz. Az 87 x 58 mm-es méret ideálisan passzol a legtöbb standard plasztikkártyához.

Kiválaszthat kártya alapanyagokat is: 760 mikron vastagságú (bankkártya minőségű), 440 mikron vastagságú (vékonyabb alapanyag), 720 grammos újrahasznosított karton, 350 grammos újrahasznosított karton vagy 350 grammos műnyomó karton.

A felületkezelések számos variációt kínálnak. Választhat fényes laminálást, mely ragyogó megjelenést kölcsönöz, matt laminálást, amely elegáns benyomást kelt, vagy laminálás nélküli változatot, mely az egyszerűséget és természetességet hangsúlyozza.

Az egyedi megjelenést támogató felületnemesítések közül választhat formalakkozást, aranyozást vagy ezüstözést, melyek extra exkluzivitást adnak kártyatartóinak.

Legyen szó üzleti eseményről, konferenciáról vagy ajándékozásról, kártyatartóink kiváló minőséget és megjelenést garantálnak vállalkozásának. Válogasson most a kártyatartók széles kínálatából, és emelje ki vállalkozása arculatát és professzionalizmusát!