Belépőkártya. Plasztikkártya. Plasztikkártya készítés.

Belépőkártya

a biztonságos bejutás kulcsa!

A biztonság és ellenőrzés ma már kiemelt fontosságú különféle intézményekben és vállalkozásoknál. A belépőkártya olyan kártya megoldást kínál, amely csak az illetékeseknek enged be a megfelelő területekre, és csak azokat a helyeket látogathatják, ahova engedélyük van. A modern és több biztonsági jeggyel ellátott belépőkártyák egyre népszerűbbek a bankokban, hivatalokban, közintézményekben és egészségügyi központokban is.

Plasztikkártya választékunkban számos alapanyag közül lehet választani, mint például bankkártya minőségű vastag 760 mikron, vagy vékonyabb 440 mikronos alapanyag. További lehetőségként újrahasznosított kartont is választhatunk, 720 vagy 350 gramm vastagságban, valamint műnyomó kartont 350 grammal.

A belépőkártyák felületkezelése is testreszabható, választhatunk például fényes laminálást, matt laminálást vagy laminálás nélküli kialakítást. A kártya színe is szabadon választható, így hagyományos fekete- és fehér alap, átlátszó alap, vagy különböző metál színek, mint az ezüst és arany.

A plasztik belépőkártyák további tulajdonságait is személyre szabhatjuk. Az RFID chip használata lehetővé teszi az egyszerű és hatékony beléptetést. A változó kezelés lehetőséget ad QR-kód, vonalkód vagy szöveges változók elhelyezésére a kártyán. Dombornyomással, arany vagy ezüst felülnyomással, pantone nyomással és más speciális technikákkal pedig még exkluzívabb megjelenést érhetünk el.

A hologram, mágnescsík, lekaparható réteg és lyukasztás további biztonsági opciók, amelyek egymást kiegészítve még hatékonyabbá és biztonságosabbá tehetik a belépőkártyákat. Az aláíráscsík pedig lehetőséget ad a kártya személyre szólóvá tételére.

Összességében a belépőkártya rendkívül sokoldalú megoldás a biztonságos és ellenőrzött beléptetés terén. A plasztikkártya alapanyagok és a számos specifikus tulajdonság lehetőséget ad arra, hogy testreszabott és professzionális megjelenésű kártyákat készítsünk, amelyek hozzájárulnak az intézmények és vállalkozások hatékony és biztonságos működéséhez.