Felfűzhető tok, kártyatartó, plasztikkártya tok.

Felfűzhető tok (PF-T-07)

A kínálatunk széles skálájából bátran válogathat, hogy megtalálhassa az igényeinek és vállalati arculatának megfelelő kártyatartót.

A plasztikkártya a felfűzhető tok középpontjába kerül, egy visszaszedhető ragasztópötty segítségével van rögzítve. Ez az okos megoldás lehetővé teszi, hogy könnyedén cserélhesse kártyáit, miközben megbízhatóan őrzi azokat a tokban. A tokon található lyuk révén a tok fűzhetővé válik, így a kártyatartót kényelmesen viheti magával a megfelelő helyen.

A kártyatartó saját grafikával büszkélkedhet mindkét oldalon, így választása garantáltan szemet gyönyörködtető és feledhetetlen lesz.

A kártyatartó mérete 109 x 115 mm, amely tökéletesen illeszkedik a szabványos kártyákhoz, biztosítva a tökéletes illeszkedést és védelmet.

A alapanyag tekintetében választhat a 350 grammos műnyomó karton közül.

A felületkezelés terén számos opció áll rendelkezésre. A fényes laminálás ragyogó, elegáns megjelenést kölcsönöz, míg a matt laminálás visszafogottabb hatást eredményez. Azok, akik a természetességet kedvelik, választhatják a laminálás nélküli változatot.

Emellett további exkluzív lehetőségeket is kínálunk a felületkezelés terén, mint például a formalakkozás, aranyozás és ezüstözés, amelyekkel kártyatartóit még exkluzívabbá teheti.

Legyen szó céges rendezvényről, konferenciáról vagy ajándékozási alkalomról, a felfűzhető tok plasztikkártya tartóval garantáltan felejthetetlenné teszi vállalkozását. Fedezze fel lehetőségeinket és rendeljen még ma a stílusos és praktikus kártyatartók közül!