Fényképes azonosító kártya, plasztikkártya készítés.

Fényképes azonosító kártya​

azonosító kártya saját arculattal

Az egyre elterjedtebb fényképes azonosító kártyák kiváló megoldást nyújtanak az azonosítás és beléptetés területén, legyen szó munkahelyekről vagy más intézményekről. A plasztikkártyák használata már szinte megszokottá vált, hiszen kényelmes, tartós és esztétikus megoldást kínál. A gyakori használat miatt rendkívül fontos, hogy ezek a kártyák magas minőségűek és ellenállók legyenek a kopás ellen.

Kiemelendő, hogy a fényképes azonosító kártya funkciója túlmutat az azonosításon, hiszen hozzájárul az intézmény vagy cég arculatának erősítéséhez is. Ezen kártyák lehetővé teszik a vállalati logó vagy más egyedi grafika elhelyezését, így egy egységes és professzionális megjelenést teremthetnek.

A plasztikkártya kiválasztásánál számos alapanyag közül lehet választani, mint például bankkártya minőségű, vastag 760 mikronos, a vékonyabb 440 mikronos alapanyag. Lehet ezen felül újrahasznosított karton 720 vagy 350 gramm vastagságban, valamint műnyomó karton 350 grammal.

A felületkezelés terén is rengeteg lehetőség adódik, mint például fényes laminálás, matt laminálás vagy laminálás nélküli variáció. A kártya színe is személyre szabható, legyen szó hagyományos fehérről, átlátszó alapú kártyáról vagy akár ezüst és arany alapokról, valamint metál színekről.

A plasztikkártya további tulajdonságait is testreszabhatjuk. Az RFID chippel felszerelt változat például gyorsabb és hatékonyabb az azonosítás során. A változó kezelés lehetőséget nyújt QR-kódok, vonalkódok, szöveges változók vagy más egyedi információk elhelyezésére a kártyán. A dombornyomás, arany vagy ezüst felülnyomás, pantone nyomás és más speciális technikák pedig exkluzívabb megjelenést eredményeznek.

Összességében a fényképes azonosító kártya nem csak egyszerűsíti az azonosítást és beléptetést, de lehetőséget ad cégeknek és intézményeknek az arculat erősítésére és egyedi megjelenés kialakítására. Válassza a plasztikkártyát a biztonságos és stílusos megoldásért!