Kinyitható tok (PF-T-02)

Bemutatjuk az elegáns és igényes megjelenést nyújtó kártyatartóinkat, melyek már kis tételtől elérhetőek! A plasztikkártyák tökéletes otthona a tok bal oldalán található, mérethez igazított nyílásban található, amelynek segítségével könnyedén és precízen helyezhetőek be a kártyák. A jobb oldalon található fül pedig elegánsan hajlik vissza a bal oldal felé, biztosítva a tökéletes zárást és a kártyák biztonságos tárolását. A tok mindkét oldalán megjelenő egyedi grafika pedig egyedülálló és lenyűgöző megjelenést kölcsönöz kártyatartóinknak.

A tok mérete, amely 252 x 82 mm, tökéletesen illeszkedik a standard méretű plasztikkártyákhoz, így nemcsak megvédi azokat, de ki is emeli azokat.

Kiválaszthat különböző kártyaalapanyagokat: 760 mikron vastagságú (bankkártya minőségű), 440 mikron vastagságú (vékonyabb alapanyag), 720 grammos újrahasznosított karton, 350 grammos újrahasznosított karton vagy 350 grammos műnyomó karton.

A felületkezelés terén sem hagyjuk Önt választék nélkül. A fényes laminálás ragyogó és elegáns megjelenést biztosít, míg a matt laminálás visszafogottabb, mégis stílusos hatást kelt. Azonban ha az egyszerűség és a természetesség híve, válassza a laminálás nélküli verziót, mely tiszta és letisztult érzetet kelt.

További exkluzív megjelenési lehetőségeket kínálunk a választható felületnemesítések terén, például a formalakkozás, aranyozás és ezüstözés, amelyekkel különleges és luxus hatást adhat kártyatartóinak.

Ne habozzon, ha igényes és stílusos megoldást keres kártyáinak tárolására és bemutatására! Válassza kártyatartóinkat, és lépjen elő a profi megjelenés és hatékony védelem új dimenziójába! Legyen szó akár vállalati eseményről, konferenciáról vagy egyszerűen csak céges kártyáiról, nálunk megtalálja a tökéletes kártyatartó megoldást. Rendeljen most, és tegye egyedivé kártyatartóit a választható grafikával és felületkezelésekkel!