Kinyitható tok (PF-T-03)

Amennyiben az elegáns megjelenés és saját arculattal rendelkező, személyre szabott kártyatartók iránt érdeklődik, akkor nálunk a helye! Kártyatartóinkat már kis mennyiségtől elérheti, így lehetőséget biztosítunk Önnek, hogy egyedi, vállalata logójával, grafikájával és szlogennel díszített kártyatartókat készítsen.

A kinyitható kártyatartó jobb oldalán található zsebben kényelmesen elhelyezheti és védelmet nyújthat kártyáinak. Az egyedi grafika mindkét oldalon jelenik meg, így Önnek lehetősége van különleges és figyelemfelkeltő megjelenést kölcsönözni kártyatartóinak.

A tartó mérete 240 x 120 mm, mely tökéletesen illeszkedik a standard plasztikkártyákhoz, biztosítva a kiváló illeszkedést és a maximális védelmet.

Választhat különböző kártyaalapanyagok közül: 760 mikron vastagságú (bankkártya minőségű), 440 mikron vastagságú (vékonyabb alapanyag), 720 grammos újrahasznosított karton, 350 grammos újrahasznosított karton vagy 350 grammos műnyomó karton.

A felületkezelés terén sem hagyjuk Önt választék nélkül. A fényes laminálás csillogó, elegáns megjelenést ad a tartóknak, míg a matt laminálás a visszafogottabb, mégis stílusos hatást eredményezi. Ha pedig természetesebb hatást szeretne, választhatja a laminálás nélküli verziót.

Továbbá különleges felületnemesítéseket is kínálunk, mint például a formalakkozás, aranyozás és ezüstözés, amelyekkel még exkluzívabb megjelenést adhat kártyatartóinak.

Bízunk benne, hogy termékeink sokoldalúságával és egyedi lehetőségeivel meggyőztük Önt arról, hogy válassza kártyatartó megoldásainkat. Rendeljen most és lépjen elő a professzionális megjelenés új szintjére saját arculattal ellátott kártyatartóinkkal!