Kinyitható tok (PF-T-05)

Fedezze fel ezt a páratlan lehetőséget, amely lehetővé teszi saját arculattal ellátott kártyatartók létrehozását. A választható alapanyagok, felületkezelések és díszítések széles skálája biztosítja, hogy kártyatartói minden igénynek megfeleljenek.

A plasztikkártya könnyedén illeszkedik a kinyitható tok jobb oldalán található, mérethez igazított nyílásba. A tok bal oldalára húzott füllel rögzítheti a tartót, így kártyái mindig biztonságban lesznek. A kinyitható tok egyediségét tovább fokozza, hogy a grafika mindkét oldalon megjelenik, így kártyatartói figyelemfelkeltőek és emlékezetesek lesznek.

A tartó mérete 238 x 82 mm, tökéletesen illeszkedik a standard méretű kártyákhoz, így garantálva a tökéletes illeszkedést és védelmet.

Választhat különböző kártyaalapanyagok közül: 760 mikron vastagságú (bankkártya minőségű), 440 mikron vastagságú (vékonyabb alapanyag), 720 grammos újrahasznosított karton, 350 grammos újrahasznosított karton vagy 350 grammos műnyomó karton.

A felületkezelés terén számos opció közül választhat. A fényes laminálás csillogó, elegáns megjelenést eredményez, míg a matt laminálás a visszafogottabb hatást kedvelők számára ajánlott. Azoknak, akik a természetes megjelenést preferálják, választhatják a laminálás nélküli változatot.

A kinyitható tok további egyedi lehetőségeket kínál felületdíszítés szempontjából is, mint például a formalakkozás, aranyozás és ezüstözés, amelyekkel kártyatartói még exkluzívabbá tehetők.

Legyen szó céges eseményről, konferenciáról vagy ajándékozási alkalomról, a saját arculattal ellátott kinyitható tok biztosítja, hogy vállalkozása emlékezetes és figyelemfelkeltő legyen. Válassza a minőséget és a testreszabott megjelenést kártyatartóinkkal! Rendeljen most, és lépjen a professzionális megjelenés új szintjére!