Kinyitható tok (PF-T-13)

Amennyiben minőségi és tartós kártyatartó készítésére, nyomtatására vagy gyártására lenne szüksége, a plasztik-kartya.com az ideális választás. Vállalkozásunk szavatolja, hogy a kártyatartó megtervezése, nyomtatása és gyártása során minden apró részletre kiterjedő figyelmet szentelünk, teljes mértékben alkalmazkodva a megrendelő egyedi igényeihez.

A kártya elhelyezése a Kinyitható tok belsejében történik, pontosan a tok jobb oldalán található, a kártya méretéhez igazított nyílásba. Amikor a tok zárt állapotban van, a kártya nem látható, így a kártya rejtve marad a tokban, ami kényelmet és biztonságot biztosít. A grafika mindkét oldalon megjelenik a plasztikkártya tartón.

A kártyatartó egyedi grafikával büszkélkedhet mindkét oldalon, így választása garantáltan szemet gyönyörködtető és feledhetetlen lesz.

A kártyatartó mérete tökéletesen illeszkedik a szabványos kártyákhoz, biztosítva a biztos tartást és védelmet.

A kártyaalapanyag tekintetében választhat a 350 grammos műnyomó karton közül.

A felületkezelés terén számos lehetőség áll rendelkezésre. A fényes laminálás ragyogó és elegáns megjelenést kölcsönöz, míg a matt laminálás visszafogottabb hatást eredményez. Azok, akik a természetességet kedvelik, választhatják a laminálás nélküli verziót.

Továbbá, kínálunk további exkluzív felületkezelési lehetőségeket is, például a formalakkozást, aranyozást és ezüstözést, melyekkel kártyatartóit még exkluzívabbá teheti.

Legyen szó céges rendezvényről, konferenciáról vagy ajándékozási alkalmakról, a kinyitható tok plasztikkártya tartóval garantáltan felejthetetlenné teszi vállalkozását. Fedezze fel lehetőségeinket és rendeljen még ma a stílusos és praktikus kártyatartók közül!