Kinyitható tok, kártyatartó

Kinyitható tok (PF-T-14)

Ha minőségi és hosszú élettartamú kártyatartót szeretne tervezni, nyomtatni, akkor a plasztik-kartya.com az ideális választás. Vállalkozásunk garantálja, hogy a kártyatartó tervezése, nyomtatása és gyártása során minden apró részletre kiterjedő figyelmet fordítunk, teljes mértékben alkalmazkodva az Ön egyedi igényeihez.

A kártyát a kinyitható tok jobb oldalán található méretre szabott nyílásba lehet helyezni. Ha a tok zárva van, a kártya nem látható, így biztonságosan rejtve marad és praktikus megoldást nyújt a tárolásra.

A kártyatartó egyedi grafikával büszkélkedhet mindkét oldalon, garantálva a szemet gyönyörködtető és feledhetetlen választást.

A kártya anyagát illetően választhat a 350 grammos műnyomó karton között.

Különböző felületkezelési lehetőségek állnak rendelkezésre. A fényes laminálás ragyogó és elegáns megjelenést kölcsönöz, míg a matt laminálás visszafogottabb hatást eredményez. Azok, akik a természetességet kedvelik, választhatják a laminálás nélküli verziót.

Emellett exkluzív felületkezelési lehetőségeket is kínálunk, például formalakkozást, aranyozást és ezüstözést, amelyekkel kártyatartóját még egyedibbé teheti.

Legyen szó céges eseményről, konferenciáról vagy ajándékozási alkalomról, a kinyitható tok plasztik kártyatartóval garantáltan felejthetetlenné teszi vállalkozását. Fedezze fel lehetőségeinket és rendeljen ma még a stílusos és praktikus kártyatartókból!