2 részes nagy méretű kulcskártya, plasztikkártya. Plasztikkártya gyártás.

Kulcskártya 2 részes (nagy)

egy nagy kártya és egy baby card

A 2 részes kulcskártya hasznos vállalkozási taktika: növelheti ügyfélszámát és bevételét. Egy modern, okos kulcskártyát kap, aminek egyik fele könnyen leválasztható és átadható. A második rész nemcsak névjegy, hanem kapcsolatépítő eszköz, hűséget mutatva és új ügyfeleket vonzva.

Ez a kulcskártya tulajdonképpen a fő bankkártya és a társkártya egyesítése, de nem a hűségkártya előnyeivel, hanem a kulcskártya előnyeivel. A könnyedség miatt ügyfelei örömmel osztják meg a kulcskártya második felét, növelve a visszatérő ügyfelek számát és megerősítve a hűséget.

Válasszon a vállalkozás igényeinek megfelelő plasztikkártya alapanyagok közül, mint a vastag, 760 mikronos bankkártya minőség vagy a vékonyabb, 440 mikronos. Az ökológia fontos? Választhat újrahasznosított kartonokból: 720 grammos vagy 350 grammos változatok, illetve 350 grammos műnyomó karton.

A plasztikkártya felületét is testre szabhatja. A fényes laminálás erősíti a vizuális vonzerőt és hosszabb élettartamot biztosít, a matt laminálás diszkréten elegáns megjelenést kölcsönöz. A laminálás nélküli változat a természetességet őrzi.

A színek is meghatározók. A hagyományos fehér alap klasszikus választás, de választhat átlátszót, ezüstöt, aranyat vagy különböző metál alapokat.

Választhat speciális tulajdonságok közül is, mint az RFID chip a könnyű azonosításhoz. A változó kezelés extra információkat hozhat, pl. QR-kódok, vonalkódok vagy szöveges változók. Emellett dombornyomás, arany/ezüst felülnyomás, pantone nyomás (PMS), formalakkozás, aláíráscsík, mágnescsík, lekaparható réteg, hologram és lyukasztás lehetőségekkel egyedi és vonzó kulcskártyát teremthet az üzleti célokra.