Törhető kulcskártya, 2 részes nagy méretű. Plasztikkártya gyártás.

2 részes kulcskártya

Az előnyös kulcskártya megértése után érdemes a hatást fokozni a 2 részes kulcskártya alkalmazásával. Ez az innovatív plasztik kártya két részből áll, amelyek együttműködve lehetővé teszik a szélesebb ügyfélkapcsolatokat. Így nemcsak új ügyfelek vonzhatók, hanem a meglévők elégedettsége is növelhető.

A 2 részes kulcskártya a fő bankkártya és társkártya rendszerét követi, egységet alkotva. A modern és okos kulcskártya könnyen átadható másnak, például egy családtagnak. Az ügyfelek száma könnyedén növelhető, növelve a bevételt és elégedett visszatérő ügyfeleket hozva.

A kártya alapanyaga széles választékot kínál. Az 760 mikron vastagságú bankkártya minőségű plasztik kártya tartósságot és minőséget garantál. A 440 mikron vékonyabb alapanyag is elérhető. Emellett a 720 grammos újrahasznosított karton, a 350 grammos újrahasznosított karton és a 350 grammos műnyomó karton is választható.

A plasztikkártya megjelenését a felület kezelés testre szabhatja. A fényes laminálás ragyogó és vonzó kártyát eredményez, a matt laminálás diszkrét és elegáns megjelenést kölcsönöz. A laminálás nélküli felület a természetes megjelenést támogatja.

A színek szerepe sem elhanyagolható. A hagyományos fehér alap lehet a klasszikus választás, de választhat az átlátszó, ezüst vagy arany alapok, valamint különböző metál alapok közül.

A plasztikkártya további kiemelkedő tulajdonságait számos specifikus opcióval egészítheti ki. Az RFID chip könnyű azonosítást és adatkezelést tesz lehetővé, a változó kezelés extra információk megjelenítését biztosítja. A dombornyomás, arany és ezüst felülnyomás, pantone nyomás (PMS), formalakkozás, aláíráscsík, mágnescsík, lekaparható réteg, hologram és lyukasztás kiváló lehetőséget nyújtanak az egyedi és emlékezetes kulcskártya kialakításához.