3 részes törhető kulcskártya, plasztikkártya gyártás.

3 részes kulcskártya

A 3 részes kulcskártya remek választás vállalkozásoknak, akik hatékonyan szeretnék növelni ügyfélszámukat és bevételüket. Ez az újító plasztikkártya praktikus és kis méretének köszönhetően könnyen hordozható kulcscsomón, telefonon, táskán vagy akár nyakpántra rögzíthető.

A kulcskártya igazi ereje azonban három részben rejlik. Így az egész család élvezheti a kedvezményeket, megszilárdítva az ügyfelek hűségét és növelve a visszatérő ügyfelek számát. Egy kulcskártya három új ügyfelet generálhat, így a siker és profit növekedése exponenciális lehet.

A 3 részes kulcskártya minőségi alapanyagokból készül: 760 mikron vastagságú bankkártya minőségű plasztik kártya, 440 mikron vékonyabb alapanyag, 720 grammos újrahasznosított karton, 350 grammos újrahasznosított karton és 350 grammos műnyomó karton. A vállalkozás igényei és ökológiai szempontok alapján választhat alapanyagot.

A plasztikkártya felületkezelését is szabadon választhatja, hogy vonzó megjelenésű kártyát hozzon létre. A fényes laminálás erősíti a kártya vonzerejét és védi a nyomatot, a matt laminálás elegáns megjelenést kölcsönöz. A laminálás nélküli felület a természetességet őrzi.

A színek is fontosak a kulcskártyánál. A hagyományos fehér alap klasszikus, de választhat átlátszót, ezüstöt vagy aranyat, valamint különféle metál alapokat is.

A kulcskártya különleges tulajdonságait további opciókkal fokozhatja. A választható specifikus tulajdonságok között szerepel az RFID chip, könnyű azonosításra és adatkezelésre, változó kezelés, extra információk megjelenítésére a kártyán, valamint dombornyomás, arany és ezüst felülnyomás, pantone nyomás (PMS), formalakkozás, aláíráscsík, mágnescsík, lekaparható réteg, hologram és lyukasztás. Ezzel egyedi és emlékezetes kulcskártyát hozhat létre az üzlet céljaira.