Kulcskártya, plasztikkártya tervezés és készítés.

Kulcskártya

hasznos apróságok

A Kulcskártya egy rendkívül praktikus megoldás azoknak, akik egy könnyen hordozható, kis méretű plasztikkártyát keresnek, amelyet akár kulcscsomójukra is rögzíthetnek. Ez a kártya számos innovatív fejlesztést kínál, amelyeket akár a hagyományos bankkártyákban is megtalálhatunk. A Kulcskártya kiváló választás, mivel kicsi méretének köszönhetően kényelmesen elfér akár egy zakó zsebében vagy a telefon tokjában, sőt, kilyukasztva akár a kulcsok közé is egyszerűen elhelyezhető. Az emberek általában mindig maguknál tartják a mobiltelefonjukat és a kulcsaikat, így a Kulcskártya szervesen illeszkedik mindennapi életmódjukhoz.

A plasztikkártya teljes mértékben testre szabható az Ön igényeinek és stílusának megfelelően. A választható plasztik kártya alapanyagok lehetővé teszik, hogy a plasztikkártya tartós és igényes legyen. A 760 mikron vastagságú bankkártya minőségű kártya időtálló és ellenálló. A 440 mikron vékonyabb alapanyag könnyebb és praktikusabb lehet. További lehetőségként újrahasznosított karton is választható, 720 vagy 350 gramm vastagságban, valamint műnyomó karton 350 grammal.

A Kulcskártya felületkezelésének lehetőségei további dimenziókat adnak a kártya megjelenésének. Dönthet a fényes laminálás vagy a matt laminálás között, illetve választhat laminálás nélküli felületet, ha megtartaná a kártya természetes érzetét.

A személyre szabott Kulcskártyáért számos szín közül választhat! Legyen az a hagyományos fehér alap, átlátszó, vagy az elegáns ezüst és arany alapok. A metál alapok pedig egyedi és vonzó kinézetet kölcsönözhetnek a kártyának.

Az igazán exkluzív Kulcskártya érdekében éljen a specifikus tulajdonságokkal, mint például az RFID chip, amely a gyors és egyszerű azonosítást teszi lehetővé. A változó kezelés további információkat nyújthat a kártyán, mint például QR-kódok, vonalkódok vagy szöveges változók. Ezenkívül a dombornyomás, arany és ezüst felülnyomás, pantone nyomás (PMS), formalakkozás, aláíráscsík, mágnescsík, lekaparható réteg, hologram és lyukasztás mind olyan lehetőségek, amelyekkel a Kulcskártyát kreatívan és vonzóan személyre szabhatja.

A Kulcskártya a praktikusság és az innovatív technológia tökéletes kombinációja, amely lehetőséget kínál saját stílusa és márkája kifejezésére. Ezzel a megfelelő Kulcskártyával biztosan elégedetten figyelheti a sikerét és vonzó partnereket vonzhat vállalkozásához.