Letöltőkártya készítés. Plasztikkártya. Forradalmian új technológia az adatok terjesztésében.

Letöltőkártya

A vállalati marketingben az innováció alapja a dinamikusan növekvő adatbázis. Az átlátható kezelhetőség és az adatok gazdagsága kiemelkedően fontos. A plasztikkártya és az azt támogató IT rendszer kiemelkedő előnye, hogy vállalkozása weboldalán könnyen megoszthat különféle tartalmakat – szövegeket, képeket, videókat, zenét vagy fájlokat – az ügyfelekkel. Ehhez a letöltő kártyát párosítjuk egyedi webcímmel és saját QR-kóddal az okos eszközök számára.

A plasztikkártya másik nélkülözhetetlen előnye a professzionális adatbázis kialakítása. Erre a célra kifejlesztett letöltőkártya rendszerünk, a dragcards segít. Miért pont a dragcards? Ebben rejlik az előnye:

  1. Az adatbázis megtekintése egyszerű internetkapcsolattal elérhető.
  2. Teljesen biztonságos, a belépéshez egy kártya és egy 20 számjegyű kód szükséges.
  3. Értékes információkat gyűjt minden látogatóról, mint például az e-mail cím, telefonszám, IP-cím, böngésző típusa, érdeklődési területek stb.
  4. A rendszer használata ingyenes, csak a kártyák előállítási költségét kell fizetnie.

Választható kártya alapanyagok között számos lehetőség áll rendelkezésre, mint a 760 mikron vastag bankkártya minőség, a könnyebb 440 mikron, a környezetbarát 720 grammos újrahasznosított karton és 350 grammos újrahasznosított karton, valamint a 350 grammos műnyomó karton.

A felületkezelés terén is választhat, legyen az fényes laminálás, matt laminálás vagy laminálás nélküli kivitel.

A kártyák színei is testreszabhatóak, választhat a hagyományos fehértől az átlátszón és metálos árnyalatokon át az ezüstig és az aranyig.

Speciális igények esetén sem marad le, hiszen elérhetők az RFID chippel felszerelt kártyák változó kezeléssel (QR-kód, vonalkód, szöveges változók stb.), valamint dombornyomás, arany és ezüst felülnyomás, pantone nyomás (PMS), formalakkozás, aláíráscsík, mágnescsík, lekaparható réteg, hologram és lyukasztás opciók is.

Válassza a Letöltőkártyákat, hogy vállalkozásában az innováció és hatékony marketing eszközök új dimenzióját tapasztalhassa meg!