nyomtatható plasztikkártya

Nyomtatható plasztikkártya

az Ön igényei szerint

Cégünk büszkélkedhet színes termékpalettával, ugyanakkor tudatában vagyunk annak, hogy fontos a teret adni az egyedi igényeknek és elképzeléseknek. Ezért áll rendelkezésre a nyomtatható plasztikkártya lehetősége, amely tökéletes alapot biztosít saját ötleteinek és terveinek megvalósításához. Az üres plasztikkártyát színben is testre szabhatja, lehetősége van választani a fényes vagy matt felületű verzió közül, továbbá a kialakítást szabadon variálhatja, így pontosan a kívánt funkcionalitást érheti el. Ha szeretné aktívan részt venni plasztikkártyája tervezésében és kialakításában, válassza üres plasztikkártyáinkat!

A különböző színváltozatok közül választhatja a fehér, arany, ezüst és színes kártyákat, emellett rendelkezésére állnak RFID nyomtatható kártyáink is.

A választható plasztikkártya alapanyagok közül említhetjük a 760 mikron vastagságú (bankkártya minőségű) kártyát, mely kivételes tartósságot és minőséget garantál. A vékonyabb, 440 mikron vastagságú kártya is rendelkezésre áll. Továbbá választhat karton alapanyagot is: 720 grammos újrahasznosított vagy 350 grammos műnyomó kartont, amelyek környezetbarát megoldásokat nyújtanak.

A kártya felületét dombornyomással, aranyozott vagy mágnescsíkos kivitelben is megrendelheti, azonban ne hagyja figyelmen kívül a modern technológiák előnyeit sem! A QR-kód és az RFID chip lehetőségei további funkcionális opciókat kínálnak a kártyák számára.

A színek terén is széles választék áll rendelkezésre: választhat hagyományos fehér, átlátszó, ezüst vagy arany alapot, valamint különféle metál alapokat is.

Ne habozzon, válassza az üres plasztikkártyákat, és valósítsa meg saját ötleteit, amelyek igazán különlegessé és egyedivé teszik kártyáit! Kreativitásával és egyediségével emelje ki cégének vagy szervezetének megjelenését, és tegye vonzóvá a nyomtatható plasztikkártyákat a felhasználók számára!