Párna doboz kártyatartó gyártás. Plasztikkártya tok.

Párna doboz (PF-T-09)

A kártyatartók, a francia vagy magyar kártyák világában egészen más funkcióval bírtak. A mai időkben ezek a tartók nemcsak iratokat, bankkártyákat vagy beléptető kártyákat tárolnak, de akár készpénzt is rejthetnek magukban. Az egyik kiemelkedő előnyük az, hogy kis helyen elférnek, könnyen zsebben is hordhatók, észrevétlenül.

Amennyiben minőségi és tartós kártyatartó elkészítésére, nyomtatására vagy gyártására van szükség, a plasztik-kartya.com kiváló választás. Cégünk garanciát vállal arra, hogy a kártyatartót minden apró részletre kiterjedő gondossággal tervezzük meg, nyomtatjuk és gyártjuk le, teljes mértékben alkalmazkodva a megrendelő igényeihez.

A párna doboz ideális választás a plasztikkártya termékek védelméhez, emellett remek marketing eszköz is lehet az egyedileg nyomtatott grafikával.

A kártyatartó mindkét oldalán büszkélkedhet saját grafikával, így választása garantáltan szemet gyönyörködtető és feledhetetlen lesz.

A kártyatartó mérete 15 x 65 mm, mely tökéletesen illeszkedik a szabványos kártyákhoz, biztosítva a tökéletes illeszkedést és védelmet.

A alapanyag tekintetében választhat a 350 grammos műnyomó karton közül.

A felületkezelés terén számos lehetőség áll rendelkezésre. A fényes laminálás ragyogó és elegáns megjelenést kölcsönöz, míg a matt laminálás visszafogottabb hatást eredményez. Azok, akik a természetességet preferálják, választhatják a laminálás nélküli változatot.

Az exkluzív felületkezelési lehetőségek között szerepel a formalakkozás, aranyozás és ezüstözés, melyekkel kártyatartóit még exkluzívabbá teheti.

Legyen szó céges rendezvényről, konferenciáról vagy ajándékozási alkalmakról, a felfűzhető tok plasztikkártya tartóval garantáltan felejthetetlenné teszi vállalkozását. Fedezze fel lehetőségeinket és rendeljen még ma a stílusos és praktikus kártyatartók közül!