Plasztik névjegykártya tervezés és készítés. Plasztikkártya gyártás.

Plasztik névjegykártya

bemutatkozás modern formában!

A papír névjegykártya már régen nem képes megfelelni egy olyan dinamikusan fejlődő világ elvárásainak, ahol a modern és hatékony eszközök szükségesek az első benyomás kialakításához. A plasztikkártya ideális választás ezen célok eléréséhez, legyen szó egyedi plasztik névjegykártyáról vagy más célra szánt plasztikkártyáról. Képzelje el azt a kártyát, amely leginkább tükrözi Önt, munkáját és értékeit, majd tervezze meg lenyűgöző és egyedi módon. Mi pedig pontosan azt valósítjuk meg, amit elképzelt!

Széles választékban kínálunk különféle plasztikkártya alapanyagokat: A bankkártya minőségű, vastagabb 760 mikron alapanyagot, a vékonyabb 440 mikron alapanyagot, valamint környezetbarát megoldásokat, mint a 720 grammos újrahasznosított karton és a 350 grammos újrahasznosított karton. Emellett megtalálható a 350 grammos műnyomó karton is.

A felületkezelésnek számos lehetősége közül választhat, mint például a fényes laminálást, a matt laminálást, vagy akár a laminálás nélküli megoldást is, amelyekkel hosszú élettartamot és stílusos megjelenést biztosít a kártyáknak. A színek terén sem kell kompromisszumokat kötni! A hagyományos fehér alap mellett választhat az átlátszó, ezüst és arany alapok közül, valamint különféle metál alapokkal is feldobhatja kártyáit.

Ha speciális tulajdonságokat igényel, akkor sem probléma! Kínálatunkban megtalálhatók RFID chippel ellátott kártyák, változó kezeléssel rendelkező QR-kódok, vonalkódok, szöveges változók és más opciók. Emellett elérhető a dombornyomás, arany és ezüst felülnyomás, pantone nyomás (PMS), formalakkozás, aláíráscsík, mágnescsík, lekaparható réteg, hologram és lyukasztás lehetősége is.

Ne habozzon, válassza a plasztikkártyák változatos lehetőségeit, és tegye modern és hatékony módon egyedivé cégét vagy szervezetét! Rendeljen lenyűgöző és megjegyezhető névjegykártyákat, amelyek kiváló első benyomást keltenek!