Pontgyűjtő kártya készítés. Plasztikkártya tervezés, gyártás.

Pontgyűjtő kártya

a legkedveltebb plasztikkártya

Az emberek pénztárcájában gyakran található egy pontgyűjtő kártya, amelyet sokan a mindennapi vásárlások során használnak. Azonban kevesen veszik észre, hogy ez a plasztik kártya valójában kiváló lehetőség a vállalkozások számára. A pontgyűjtő kártya rendkívül hatékony eszköz, amely lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy szorosabb kapcsolatot alakítsanak ki vásárlóikkal, és fokozzák az ügyfélhűséget.

A plasztikkártya felületén lehetőség van egyedi grafika kialakítására, a cég logójának és szlogenjének elhelyezésére. Ezáltal a kártya nem csupán azonosító eszköz lesz, hanem a vállalkozás arculatát is hűen tükrözi. Az ötletes és vonzó megjelenésű kártya nemcsak praktikus, hanem emlékezetes és figyelemfelkeltő is, így tovább erősíti a vállalat márkaidentitását.

A választható kártya alapanyagok között szerepel a bankkártya minőségű, vastagabb 760 mikron alapanyag, valamint a vékonyabb 440 mikron alapanyag. Amennyiben környezettudatos alternatívákat keres, ajánljuk a 720 grammos újrahasznosított karton és a 350 grammos újrahasznosított karton alapanyagot. Rendelkezésre áll még a 350 grammos műnyomó karton is.

A kártya felületkezelése is fontos szempont. A fényes laminálás és matt laminálás mellett azoknak, akik szeretnék, hogy a kártya eredeti anyaga és színe látható legyen, választhatják a laminálás nélküli opciót is.

A választható színek között megtalálható a hagyományos fehér alap, az átlátszó alap, az ezüst és arany alap, valamint a különféle metál alapok, amelyek még exkluzívabb megjelenést kölcsönöznek a kártyáknak.

A kártya további tulajdonságait is testre szabhatjuk. A RFID chip lehetővé teszi az elektronikus azonosítást, a változó kezelés segítségével egyedi QR-kódokat, vonalkódokat vagy szöveges változókat használhatunk, a dombornyomás, az arany és ezüst felülnyomás, a pantone nyomás (PMS), a formalakkozás, az aláíráscsík, a mágnescsík, a lekaparható réteg, a hologram és a lyukasztás pedig további lehetőségeket nyújtanak az egyedi megjelenéshez és funkcionalitáshoz.

Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget, és tegye az azonosító kártyát hatékony marketing eszközzé, amely emeli a vállalkozása presztízsét és szorosabb kapcsolatot alakít ki vásárlóival!