RFID kártya, NFC kártya, digitális névjegykártya. Plasztikkártya készítés.

RFID kártya

Az RFID kártya az új generációs intelligens kártyák egyik kulcsfontosságú eleme. Nem csak tárolja az adatokat, hanem hatékonyan kezeli és védi azokat is. Az információ ereje ma kritikus fontosságú, és az RFID kártya segítségével a legfiatalabb generációval is lépést tarthatunk. Ezek a chipek már a diákigazolványokban és fizetési kártyákban is megtalálhatók, amelyek megkönnyítik az ügyintézést, vásárlást. Az üzleti világban és a mindennapi életben is egyre szélesebb körben terjednek, így érdemes vállalatának vonzóvá tenni magát üzleti partnerei és leendő munkavállalói előtt egy innovatív és intelligens megoldással, mint például az RFID kártya.

A kártya alapanyagára vonatkozóan választhatja a 760 mikron vastagságú bankkártya minőségű plasztikkártyát, amely tartósságot és minőséget garantál. Ha vékonyabb kártyára van szüksége, akkor a 440 mikron vastag lehetőség is rendelkezésére áll. Emellett választhat az újrahasznosított karton alapanyagok közül is, mint például a 720 grammos vagy a 350 grammos változatok, illetve a 350 grammos műnyomó karton.

A kártya megjelenését tovább testre szabhatja a felületkezelés segítségével. A fényes laminálás ragyogó és vonzó megjelenést kölcsönöz a kártyának, míg a matt laminálás diszkrétebb és elegánsabb megjelenést eredményez. Amennyiben természetesebb megjelenést szeretne, választhatja a laminálás nélküli felületet.

A plasztikkártya színe is szerepet játszik vonzerőjében. A hagyományos fehér alap lehet a klasszikus választás, de ha egyedibb megjelenést szeretne, akkor választhatja az átlátszó, ezüst vagy arany alapokat, illetve különböző metál színeket.

Az RFID chip egyik legfontosabb tulajdonsága a könnyű azonosítás és adatkezelés lehetősége. Ennek technológiának köszönhetően a kártyák használata gyors és egyszerű. Ezen túlmenően a kártya további specifikus tulajdonságait is testre szabhatja az üzleti igényeknek megfelelően. Választhat változó kezelést, dombornyomást, arany és ezüst felülnyomást, pantone nyomást (PMS), formalakkozást, aláíráscsíkot, mágnescsíkot, lekaparható réteget, hologramot és lyukasztást is. Ezekkel a lehetőségekkel az RFID plasztikkártya olyan eszközzé válik, amely nem csak adatok tárolására szolgál, hanem egyedi megjelenésével és innovatív tulajdonságaival hozzájárulhat vállalata sikeréhez és vonzerejéhez.