Sportbérlet edzőtermekbe. Plasztikkártya gyártása.

Sportbérlet

az egészséges élethez erős kártya párosul!

A sportlétesítmények állandó látogatói számára egy multifunkcionális sportbérlet nem csak kényelmet, hanem rengeteg előnyt is kínál. A plasztik kártya formátumban létrehozott sportbérlet nem pusztán egy belépőjegy! Sokkal inkább egy értékes dokumentum, mely számos funkciót és kedvezményt rejt magában a tulajdonos számára. Ez a plasztikkártya nem csupán a könnyed belépést teszi lehetővé a sportlétesítménybe, hanem számos egyéb előnnyel is jár, melyek hozzájárulnak a látogatók elégedettségéhez és biztonságához.

Az egyedi kártyák tervezésénél széles választék áll rendelkezésre az alapanyagok közül. Választható például a bankkártya minőségű, vastagabb 760 mikron alapanyag vagy vékonyabb 440 mikron alapanyag Környezettudatos alternatívaként ajánljuk a 720 grammos újrahasznosított kartont vagy a 350 grammos újrahasznosított kartont. Továbbá rendelkezésre áll a 350 grammos műnyomó karton is.

A plasztikkártya sportbérlet lehetőséget nyújt látványos grafikai elemek elhelyezésére is. A kártya felületén könnyedén megjeleníthető a létesítmény logója, egyedi színek vagy akár a szlogen. A sportbérlet ráadásul nem csak beléptetőként szolgálhat, hanem azonosítóként és biztonsági eszközként is alkalmazható, például RFID chippel kiegészítve, ami lehetővé teszi a hatékony és gyors belépést a létesítménybe. A változó kezelés lehetőséget kínál a kártya személyre szabott adatainak elhelyezésére, mint például a tulajdonos neve vagy az érvényességi idő.

A plasztik kártyák megjelenése és tartóssága kiemelt fontosságú. A fényes laminálás és a matt laminálás lehetőséget nyújt a kártyák felületének erősítésére és védelmére, de azok, akik az eredeti alapanyag színét kívánják megtartani, választhatják a laminálás nélküli lehetőséget.

Az arany és ezüst felülnyomás, pantone nyomás (PMS), formalakkozás, aláíráscsík, mágnescsík, lekaparható réteg, hologram és lyukasztás további kreatív lehetőségeket nyújt a megjelenítésre, így a sportbérlet igazán egyedi és emlékezetes élménnyé válik a látogatók számára.

A plasztik sportbérlet tehát sokkal több, mint pusztán egy belépőjegy. Ez egy értékes és sokoldalú dokumentum, mely kényelmet, biztonságot és különleges kedvezményeket nyújt a sportlétesítmények rendszeres látogatói részére. Válasszák a plasztikkártyát a sportbérlet megoldásához, és alkossanak egyedi és stílusos bérleteket, melyek növelik a látogatók elégedettségét és hűségét!