szatén nyakpánt

Szatén nyakpánt

Ezek a nyakpántok selymesen sima felülettel büszkélkednek, amely tökéletesen kiváló akár négy színű nyomtatáshoz is. A kinyomtatott grafika tartósságot és hibátlan megjelenést nyújt. Akár már 50 darabtól elkészítjük az egyedi grafikával ellátott nyakpántokat, így ideálisak koncertekre, sporteseményekre, konferenciákra vagy bármely más rendezvényre, ahol a vállalat vagy szervezet megjelenését szeretné kiemelni.

Válogathat a kínálatunkban található szatén anyagból készült nyakpántok között, melyek elérhetőek 10, 15 vagy 20 mm-es méretben. Továbbá kínálunk 20 mm-es bordázott Nata anyagból készült nyakpántokat is, így könnyen megtalálhatja az ideális méretet és anyagot az egyedi nyakpántjaihoz.

Az egyedi nyakpánt további rendelhető extrákkal is felszerelhető, melyek még praktikusabbá és hasznosabbá teszik a nyakpántokat. Rendelhet olyan kiegészítőket, mint az oldható csat, biztonsági kioldó, mobiltartó, mobil string, kártyatartó vagy akár ovális fém karabiner. Továbbá QR-kód vagy vonalkód nyomtatás is választható.

A minimális rendelési mennyiség mindössze 50 db, így kisebb mennyiségben is hozzájuthat a nyakpántokhoz. Fontos megjegyezni, hogy a gyártástechnológiai okokból a rendelt és szállított mennyiség +/- 10%-os eltérését kérjük figyelembe venni, biztosítva a pontos és hibátlan gyártást.

Ne habozzon, válassza szatén nyakpánt termékünket, és tegye emlékezetessé vállalata vagy szervezete eseményeit saját logójával ellátott, elegáns és figyelemfelkeltő nyakpánttal. Bízza ránk nyomdai feladatát, és mi gondoskodunk róla, hogy kiemelkedjen a tömegből és maradandó benyomást keltsen partnerei és ügyfelei körében!