Tok plasztikkártyához. Kártyatartó gyártás.

Tok kis nyílással + insert (PF-T-12)

Amennyiben minőségi és tartós kártyatartó készítésére, nyomtatására vagy gyártására lenne szüksége, a plasztik-kartya.com az ideális választás. Vállalkozásunk szavatolja, hogy a kártyatartó megtervezése, nyomtatása és gyártása során minden apró részletre kiterjedő figyelmet szentelünk, teljes mértékben alkalmazkodva a megrendelő egyedi igényeihez.

A plasztikkártya a jobb oldalról csúszik be a tartóba, egy „insert” kartonra helyezve, melyet aztán becsúsztatunk a védő tokba. A grafika mindkét oldalon megjelenik a plasztikkártya tartón.

A kártyatartó egyedi grafikával büszkélkedhet mindkét oldalon, így választása garantáltan szemet gyönyörködtető és feledhetetlen lesz.

A kártyatartó mérete tökéletesen illeszkedik a szabványos kártyákhoz, biztosítva a biztos tartást és védelmet.

A kártyaalapanyag tekintetében választhat a 350 grammos műnyomó karton közül.

A felületkezelés terén számos lehetőség áll rendelkezésre. A fényes laminálás ragyogó és elegáns megjelenést kölcsönöz, míg a matt laminálás visszafogottabb hatást eredményez. A felületkezelés természetesen növeli a kártyatartó ellenállóságát is. Azok, akik a természetességet kedvelik, választhatják a laminálás nélküli verziót.

Továbbá, kínálunk további exkluzív felületkezelési lehetőségeket is, ilyen például a formalakkozás, aranyozás és ezüstözés, melyekkel kártyatartóit még exkluzívabbá és egyedibbé teheti.

Legyen szó céges rendezvényről, konferenciáról vagy ajándékozási alkalmakról, a „Tok kis nyílással + insert” plasztikkártya tartóval garantáltan felejthetetlenné teszi vállalkozását. Fedezze fel lehetőségeinket és rendeljen még ma a stílusos és praktikus kártyatartók közül!