Városkártya tervezés és gyártás. Plasztikkártya gyártása.

Városkártya

városi kalandok

A városi turizmus fejlesztésében egyre elismertebb és népszerűbb a városkártya. Ez a plasztikkártya nem csupán kedvezményekre jogosítja felhasználóit éttermekben, múzeumokban, rendezvényeken és akár a tömegközlekedésben is, hanem városa számára is egy hatékony marketing eszköz, amely teljes mértékben testre szabható. Nem csak a grafikai megjelenésével, de akár különleges formájával is egyedülálló lehetőségeket nyújt. A városkártya valósággal forradalmi eszköz a marketing területén, amely rendkívüli reklámerővel bír, és valóságos érték a városnak!

Választhat a különböző plasztikkártya alapanyagok közül, mint például a 760 mikron vastagságú (bankkártya minőségű) kártya, amely kivételes tartósságot és minőséget garantál. Vagy választhat a vékonyabb, 440 mikron vastagságú kártya közül. Továbbá rendelkezésre állnak karton alapanyagok is: 720 grammos újrahasznosított vagy 350 grammos műnyomó karton, melyek környezetbarát megoldásokat kínálnak.

A kártya felületét dombornyomással, aranyozott vagy mágnescsíkos kivitelben is megrendelheti, azonban ne hagyja figyelmen kívül a modern technológiák előnyeit sem! A QR-kód és az RFID chip lehetőségei további funkcionális opciókat nyújtanak a kártyák számára.

Széles választék áll rendelkezésre a színek terén is: választhat hagyományos fehér, átlátszó, ezüst vagy arany alapot, valamint különféle metál alapokat is.

Ha még személyre szabottabb megoldásokat keres, kérhet specifikus tulajdonságokat, mint például változó kezelést -már korábban említett QR-kód vagy RFID chip mellett-, vonalkóddal, szöveges változókkal, vagy olyan különlegességeket, mint dombornyomás, arany vagy ezüst felülnyomás, pantone nyomás (PMS), formalakkozás, aláíráscsík, mágnescsík, lekaparható réteg, hologram vagy lyukasztás.

Bízza ránk a prémium minőségű plasztikkártyák gyártását, és tegye még emlékezetesebbé ügyfeleinek vagy vendégeinek élményét! Rendelje meg most, és bízza ránk a kártyanyomtatás és kártyakészítés feladatát!