VIP kártya készítés. Plasztikkártya tervezés és gyártás.

VIP kártya

elsőosztályú élmények

Tegye feledhetetlenné ügyfelei vagy vendégei élményét az exkluzív megjelenésű plasztikkártyákkal! Egy nívós klub, vendéglátó vagy szórakozóhely csakis egyedi és különleges kártyákkal ajándékozhatja meg kivételes látogatóit, akik tudatában vannak a VIP plasztikkártya kimondatlan értékeinek. Erősítse meg Ön is ügyfélkörének bizalmát és elkötelezettségét egy mutatós VIP kártyával, melyre különleges jogosultságokat is fel lehet tüntetni.

Választható plasztikkártya alapanyagok közül a 760 mikron vastagságú (bankkártya minőségű) kártya kiemelkedő tartósságot és minőséget biztosít. De ha vékonyabb alapanyagot keres, válassza a 440 mikron vastagságú kártyát. Emellett rendelkezésre állnak újrahasznosított karton alapanyagok is: 720 grammos és 350 grammos változatban, amelyek környezetbarát megoldást kínálnak.

A kártya felületét dombornyomással, aranyozott vagy mágnescsíkos kivitelben is megrendelheti, de ne feledkezzen meg a modern technológiák előnyeiről sem! A QR-kód és az RFID chip lehetőségei további funkcionális lehetőségeket biztosítanak a kártyák számára.

A színek terén is széles választék áll rendelkezésére: választhat hagyományos fehér, átlátszó, ezüst vagy arany alapot, valamint különféle metál alapokat is.

Ha még személyre szabottabb megoldásokat keres, kérhet specifikus tulajdonságokat, mint például változó kezelést QR-kóddal, vonalkóddal, szöveges változókkal, vagy olyan különlegességeket, mint dombornyomás, arany vagy ezüst felülnyomás, pantone nyomás (PMS), formalakkozás, aláíráscsík, mágnescsík, lekaparható réteg, hologram vagy lyukasztás.

Ne habozzon, válassza a prémium minőségű plasztikkártyákat, és tegye még emlékezetesebbé ügyfelei vagy vendégei élményét! Rendelje meg most, és bízza ránk a kártyanyomtatás és kártyakészítés feladatát!